ChocolademonsterBerber is heel, heel erg gek op chocolade. Dat wist ik.

Toch moest ik heel hard lachen toen ik van Hedzer een mms-je kreeg met het bewijs. Ik zat in een lunchbijeenkomst georganiseerd door het Wereldnatuurfonds en Stichting de Noordzee. Dat ging over beschermde gebieden en ik zat middenin een presentatie door een duiker die ons aan het uitleggen was hoe ontzettend schraal en kaal de bodem van de Noordzee op bepaalde plekken is en hoe anders het er uitziet rondom de wrakken, omdat daar de vissers niet komen met hun boomkor die de bodem omploegen. Midden in de plaatjes van visje zus en plantje zo (maar vooral visjes, begreep ik, want plantjes doen het niet meer op de diepte waar we het hier over hebben) en de uitleg over waar de gebieden precies zijn en wat er bijzonder is aan welk gebied, kreeg ik dus een mms van Hedzer toegestuurd.

Met deze foto:

Probeer dan nog maar eens je gezicht in de plooi te houden…Berber maakt het niet uit… na de boterham met pure chocoladepasta ging ze vrolijk verder met haar melk drinken, zal wel naar chocolademelk gesmaakt hebben denk ik zo!

Advertentie

2 gedachtes over “Chocolademonster

  1. Gek op chocola, van wie zou ze dat toch hebben.
    Ze moet maar eens in gesprek met tante Rixt

  2. En niet alleen met tante Rixt maar ook met beppe Jikke. Die bedankt echt niet voor een chocolaatje of doosje bonbons. Eenmaal het doosje open en de inhoud haalt de avond niet. Pake Jan lust het ook wel, maar kan zich redelijk beheersen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s