Berber leest een kikkerboek
DSC00494

Originally uploaded by Amarins

Berber had dit boek zelf uitgezocht in de bibliotheek, en gisteren was het moment om het weer terug te brengen. Nog een keer samen met heit het boekje lezen. Gelukkig bleek toen we bij de bibliotheek kwamen dat ze net een hele lading verse boeken hadden gekregen.
Waaronder een hele serie kikkerboeken. Berber heeft gisteren 1 kikkerboek ingeleverd en er 2 meegenomen (geen slechte deal toch?). Voorin het boek staat dat ze 3 oktober 2008 in de collectie zijn gekomen, dus Berber zal of de eerste of de tweede zijn die de boekjes leent.
Hier zit ze gezellig bij Hedzer, dat zal de komende twee weken even niet gaan, hij vliegt nu naar Dallas, Texas en vandaar volgende week naar Huntsville, Alabama en is over twee weken weer terug.
Hedzer is bang dat Berber in de komende twee weken de overgang zal maken van kruipen naar lopen (en dat hij de eerste stapjes dus zal gaan missen).
Als je ziet dat ze met de dag vaker en langer los staat en stabieler wordt, denk ik dat Hedzer wel eens gelijk zal kunnen krijgen… Het zou een optie zijn om dan het lopen en staan maar niet te oefenen met Berber, maar ze wil zelf zo graag, dus dat zit er niet in!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s