thús

Omdat Hedzer momenteel in Dallas (Texas) zit probeer ik hem met wat foto’s op de hoogte te houden van hoe het hier gaat. Maar dat is lastig. Berber wil, zodra ze mijn mobieltje ziet op de knopjes drukken zodat het plaatje van haar samen met Hedzer tevoorschijn komt. Dus haar echt makkelijk op de foto zetten gaat niet zo snel. Ook is het lastig om bewijs te krijgen voor iets anders dat aan de gang is: Morpheus, die normaal niet op schoot wil zitten, en als het al wel zo is dan alleen bij Hedz, zit nu al twee avonden achter elkaar bij mij op schoot geplakt. Maar ook die rent weg zodra ik bewijs probeer te verzamelen…

Bij deze foto was  het makkelijk. Dit is gisteren om een uur of twaalf ’s nachts, toen het tijd was om Berber nog een laatste keer te verschonen voordat we de nacht ingingen. Ze was alleen nog heel, heel diep in slaap. En omgedraaid in haar bed, maar dat gebeurt wel vaker.
DSC00517Berber in Dromenland

Als Berber druk bezig is met al haar boekjes dan heeft ze ook niet in de gaten dat ze op de foto gezet wordt (foto van gistermiddag):

DSC00514Berber druk met boekjes

 Onderstaand filmpje is van vanmiddag:

Ondertusen heeft Morpheus het dus ook prima naar de zin:
DSC00518
DSC00521

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s