Pake, beppe en muoike op besite

Vandaag kwamen mijn ouders (Pake en Beppe voor Berber) en mijn zusje (muoike Elbrich) op bezoek. Erg gezellig. Er zijn heel veel foto’s gemaakt door ons alledrie, maar die moeten nog van de camera’s (drie!) afgehaald worden. Dus die hebben de lezers nog tegoed! We zijn vandaag naar de kinderboerderij geweest in Leidschenveen en hebben heel lekker gelunched in de Smulhoeve die erbij hoort. Alles was perfect voor elkaar, van de lekkere baguettes tot de cappucino. We hebben inderdaad gesmuld in de Smulhoeve!

Berber vond het allemaal zo leuk, dat ze niet echt wilde slapen, op een gegeven moment was ze al een hele tijd aan het lol trappen dus heb ik haar er maar weer uitgehaald. Pas toen het bezoek weg was om half vier gaf ze aan moe te zijn. Daarna heeft ze nog een uur liedjes gezongen in bed en keet getrapt met de knuffelbeesten.

Ik heb haar wakker moeten maken voor het avondeten, maar het was al zeven uur dus hoog tijd! Daarna nog even spelen en dan slapen, maar ook op de slaapkamer wilde ze nog even spelen dus heb ik de gelegenheid te baat genomen om daar even wat foto’s van te maken.

Zo, knuffeltje onder de arm en duim in mond, Berber is klaar voor de nacht!

Advertentie

2 gedachtes over “Pake, beppe en muoike op besite

  1. Wat een leuk pakje heeft Berber daar aan!! Dat ‘koes’ritueel met duimpje en knuffel houdt Auke nog steeds vol; hij is inmiddels al 5!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s