vrijdagochtend, het weekend is begonnen!

Wat heb ik uitgekeken naar deze vrijdag en dan eigenlijk nog wat verder de dag in, namelijk het moment dat ook voor Hedzer het weekend begonnen is. Tja, door zijn reis naar Texas en Alabama hebben we drie weekenden achter elkaar gehad die we niet met zijn drietjes door konden brengen, dit weekend kan het eindelijk weer, dus daar verheug ik me op! De plannen zijn om hard te oefenen met Berber en het lopen. Op het moment zet ze zo’n vier losse stapjes, maar dan wel tussen ons in. Heel grappig, ze laat zich een soort van voorover vallen en het moment dat ze valt kan ze steeds langer uitstellen (eerst met 1 stapje, toen met 2, toen met 3). Het schijnt ook echt zo te zijn dat lopen in feite een soort van bijna voorover vallen is, maar door zo’n kleintje vallen allemaal dingen die je vanzelf doet maar die zij allemaal nog moet leren natuurlijk enorm op.

Ze staat ook steeds vaker zomaar los, maar als ze zich er van bewust is dan laat ze zich gauw zakken of zoekt ze steun. De leeuw waar ik al vaker foto’s en filmpjes heb laten zien waarachter Berber loopt, kan ook ingeklapt worden en dan kun je er op zitten. Sinds een week is dat precies wat Berber er mee wil. Eerst ging ze alleen achteruit, maar ze heeft ook ontdekt hoe je vooruit moet. Ik heb er een filmpje van gemaakt, maar natuurlijk lukte het net niet om dat vooruitgaan er goed op te krijgen…

Advertentie

5 gedachtes over “vrijdagochtend, het weekend is begonnen!

  1. Amarins en Hedzer wol foarsichtig oan dwaan. Ik fiel it litteken nog steeds fan ’t stik glês yn myn rech, doe’t ik Amarins har earste stapkes op é film sette soe. Ik siet mei myn kont op de glêzen tafel en skoade moai tagelyk mei it rinnen fan Amarins efterút, oant ik troch it glês sakke. Dat wie dus op sneintemoarn nei de húsdokter yn Heech om it glês ut myn rech te peuterjen en de snee te hechten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s