Het komt wel weer

De echte logjes komen wel weer. Maar. Druk, druk, druk… met daarbij een computer die de afgelopen dagen compleet over de kop gehaald is. In de computer beneden kwamen wat nieuwe onderdelen, dus konden er weer wat onderdelen naar die van mij, en daar dan ook weer wat nieuwe dingen in…
Met daarbij een nieuwe telefoon. Die ik nog moet leren kennen. Die een heel suf spelletje er op heeft staan dat ik moet en zal snappen, maar natuurlijk nog niet snap. Die nieuwe telefoon heeft ook e-mail, msn, hyves, internet, en buienradar. Dus ook een tijdvreter.
Oh, en Berber is aan het groeispurten. De grote kiezen komen er aan, denken we. Hierdoor is ze een beetje uit haar hum en slaapt ze niet alle nachten geweldig. Daarbij komt dat haar woordenschat ontploft is en ze ontdekt hoe je drie-woord-zinnetjes kunt maken. Helemaal geweldig. Helemaal genieten.
Oh, en het is druk op het werk, druk met de vrijwillige activiteiten voor de partij. Het is mooi weer en elke straal zon dient genoten te worden, voor je het weet regent het weer.
Ik heb Twitter ontdekt. Voor de supersnelle supermini blogjes (zie rechtsonder op deze site). Het is nu reces, dat betekent dat het in de vorige weken giga-druk was door ‘ het is bijna-reces dus het moet nu nu nu’ stress.

Kortom. Niet genoeg rust in mijn hoofd voor een geordend en mooi lopend blogje. Dus je moet het doen met chaos, of met de troost, het komt er binnenkort wel weer eens van…

Advertentie

Een gedachte over “Het komt wel weer

  1. geeft niks hoor!
    maar ik ben wel benieuwd naar Berber haar zinnetjes. Kan je het eens opnemen en online zetten?

    groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s