Bezoekje aan Leek

1093459+s(120!x120!)Vorige weekend hadden we een weekendje in het Noorden. Zaterdag eerst naar mijn schoonouders voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. De volgende dag stond er voor Hedzer een vrijgezellendag van mijn (aanstaande) zwager op het programma ergens in de provincie Groningen, een mooie gelegenheid voor Berber en mij om bij mijn zusje langs te gaan die in Leek woont.

Vervolgens hadden mijn zusje en zwager een geweldig plan, ze wonen namelijk vlakbij Landgoed Nienoord en dat leek ze erg leuk om samen met Berber te bezoeken. Het was ondertussen supermooiweer en een heerlijke dag. Maar eigenlijk kon het voor Berber al niet meer stuk toen we bij mijn zusje binnen stapten en ze in de achtertuin keek. Want daar wonen twee mooie kippetjes. Dat was wel heel erg gaaf. Toen haar oom had laten zien dat je wat gras kunt plukken en dat aan de kipjes kan geven was het helemaal leuk.

Nadat Berber haar middagslaapje gedaan had werd het nog leuker want mijn ouders kwamen toen ook nog langs. Berber heeft in het weekend al haar pakes en beppes gezien, al haar tantes en 1 oom (de andere was aan het wadlopen in een vrijgezellenoutfit…), een aardige score dus. Na een boterhammetje op naar Nienoord.

In Nienoord was veel, heel veel te zien. Niet alleen voor meisjes van bijna 2, maar ook voor de wat grotere kinderen…

2009-05-10 leek 0412009-05-10 leek 011

Advertentie

Een gedachte over “Bezoekje aan Leek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s