hoppakee

Voor ik het goed en wel in de gaten heb, is het al weer drie weken geleden dat ik het laatste blogje plaatste. Schande! Maar het was / is nog steeds best wel druk. Daarbij komt dat we alledrie niet helemaal fit zijn (geweest), dat zowel Hedzer als ik voor het werk weer eens in het buitenland waren (allebei niet zo ver, slechts naar Belgie, maar toch, buitenland) en ik steeds meer vrije tijd in de lokale PvdA ga stopppen nu de campagne voor de verkiezingen op 3 maart meer en meer op stoom gaat komen. En natuurlijk niet te vergeten, de aankomst van Sinterklaas in ons landje. Dat ontgaat zelfs twee-jarige meisjes niet, dus daar ben je, ondanks dat de Zwarte Pieten natuurlijk het meeste wel voor je regelen, als Heit en Mem ook tijd aan kwijt.

Maar, laat ik dus maar weer eens even wat fotootjes hier neerzetten, want dat zegt meer dan wat ik allemaal aan woorden op moet typen. Verder heeft de oplettende lezer natuurlijk al lang gezien dat ik hier een nieuwe lay-out heb, aangepast aan het najaar, met een stemmig kaarslichtje bovenaan en, handig, de meest recente tweets van mijn hand aan de rechterzijde.

Gaan we dan nu toch echt over op de foto’s.

IMG_2858Zoals ik al zei, we zijn wat verkouden. Gelukkig kan Berber zelf al zakdoekjes pakken en haar neusje vegen, dat scheelt!

IMG_2862Pake en Beppe uit Sneek hadden het huis van Sneeuwwitje en de zeven dwergen op de post gedaan. Dat kwam mooi uit, want nu konden alle figuurtjes die Berber gekregen had tenminste ergens slapen.
Schoentje zettenVrijdagavond heeft Berber voor het eerst de schoen gezet en… er zat zaterdagochtend nog een kadootje in de schoen ook!

Schoentje zetten

quilt in wordingMijn huidige quiltproject

LeuvenIk was vorige week in Leuven voor een congres, dit is het station van Leuven. Leuk, gezellig stadje!

SNC00470Berber is trots op haar nieuwe olifantenjurkje

PietjeEn natuurlijk op haar Pietenmuts

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s