Deze week, de afgelopen week

Vandaag is het wederom tijd voor een foto-blogje, want er zijn de afgelopen week weer veel foto’s gemaakt die het vermelden waard zijn. Om te beginnen, een scherpere versie van de staart waar ik afgelopen week mee afsloot. Staartjes zijn erg belangrijk voor Berber, waarschijnlijk omdat ze zelf nog niet echt genoeg haar heeft om een goede staart van te maken. Maar als ik mijn haar eens in een staart heb, mag het niet los, dan begint ze gelijk te vertellen en het elastiekje te zoeken en moet de staart weer in ere hersteld…

SNC00499

Dit is de nieuwe kast in aanbouw. Hij komt bij die hele grote winkel niet zo ver bij ons uit de buurt vandaan, en het is typisch een bouwpakket vanuit die winkel. Er moet dus nog wel wat passen en meten gebeuren voordat het echt helemaal af is. Dan komen er ook echt foto’s van hoe de woonkamer er nieuwe stijl uitziet, want we zitten nu slechts in een tussenfase.
SNC00498

Kijk, we zorgen natuurlijk wel goed voor onszelf, lekker wijntje en lekkere hapjes … en toch zijn we aan het afvallen, er zijn in vergelijking met een halfjaar geleden heel wat kilo’s af bij zowel manlief als mijzelf.
SNC00496

Berber leest ’s ochtends graag de krant en showt haar nieuwe winteroutfit.
SNC00504
dit is in de bus terug van de prik, er gingen pendelbussen vanuit Nootdorp naar Pijnacker, handig geregeld want de weg tussen Nootdorp en Pijnacker kan het niet echt aan als alle ouders met de auto gegaan waren, en in de regen en kou zo’n eind fietsen zagen wij niet zitten.
Het prikken zelf ging helemaal goed, Berber zat geinteresseerd te kijken hoe de naald haar arm in ging en vond het vooral erg stoer. Ze vertelt nu nog een paar keer per dag waar de prik precies zit in haar arm. prikje gehad

Vanochtend, Sinterklaasjournaal kijken op uitzending gemist.
Berber en heity sjoche nei it Sinterklaasjournaal

De rozen die ik gekregen heb van Lutz omdat ik nummer twee sta op de kandidatenlijst van de lokale PvdA, afgelopen woensdag was de ALV waarin onze lijst bevestigd is. Ik ben heel blij met mijn mooie plekkie en heb enorm veel zin in de campagne!
SNC00518

Vanochtend zat er een chocolade Zwarte Piet en een handje kruidnootjes bij Berber in de schoen, njummie njummie
Oh kom er eens kijkenOh kom er eens kijken

Advertentie

2 gedachtes over “Deze week, de afgelopen week

  1. Hoi Amarins,

    Even terugkomend op je reactie: op http://www.wordpress.org kun je de code krijgen en installeren op je eigen domeinnaam. Daarvoor kun je allerlei templates vinden en aanpassen, maar ik zeg erbij: het is wel veel werk.
    In het oude template had ik alleen de header iets aangepast en de kleur van de sidebar.
    Hier een site die mijn template ook gebruikte en ook aangepast had: http://www.planetkdo.com/

    als je het ook wilt proberen wil ik wel helpen hoor! ben niet vergeten dat je zo’n 2 jaar geleden een flinke hulp bent geweest bij een brief van mij 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s