Kandidaat

Afgelopen woensdag was de Algemene Ledenvergadering van onze lokale PvdA-afdeling. Daar werd vergaderd over twee onderwerpen waar momenteel heel veel partijen en afdelingen lokaal aan het vergaderen zijn, namelijk -wat zetten we in het verkiezingsprogramma en -wie zetten we op de lijst.
Voor de lijst stond ik in de conceptversie op nummer twee. Afgelopen woensdagavond is door de ledenvergadering die plek twee officieel gemaakt. Dus, als je in Pijnacker-Nootdorp woont, kun je op mij stemmen. Of op iemand anders van de PvdA. Of op iemand van de andere 8 partijen die tot nu toe in ieder geval gezegd hebben dat ze mee zullen gaan doen. De campagnes komen op stoom, en ik krijg er zowaar zin in om de straat op te gaan en de mensen te vertellen dat ze echt moeten gaan stemmen. Liefst op mijn partij, dat dan weer wel. Ik loop natuurlijk straks niet door natte sneeuw om de overige partijen extra stemmen te bezorgen, al is dat natuurlijk ook democratie, dat mensen uiteindelijk zelf bepalen op wie ze stemmen. Gelukkig maar, toch ook. Dus ja, dan loop ik dus ook in weer en wind te flyeren om de mensen er in ieder geval op te wijzen dat het 3 maart ergens om gaat en dat ze toch echt met dat rode potlood aan de gang moeten.
Hieronder een foto die van de eerste zes op onze lijst gemaakt is, afgelopen woensdag. Meer info staat hier op de website van de lokale PvdA.
pvda_Erik_van_t_hof_0027

Advertentie

2 gedachtes over “Kandidaat

  1. Hey, van harte met je plaats op de lijst! Ik duim dat het een goede campagne zal worden en een goed resultaat. We komen elkaar vast tijdens de campagne nog wel tegen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s