Keihard de sociaalste

 

Vandaag kreeg ik de speciale verkiezingskrant van de Jonge Socialisten in de bus. Hoewel ik niet meer jong genoeg ben om hier bij te horen, denk ik dat je niet per se jongere hoeft te zijn om achter deze standpunten te kunnen staan. Keihard de sociaalste, ja dat zijn wij, niet alleen de jongeren, maar alle mensen in de PvdA. Lees maar eens mee:

KEIHARD DE SOCIAALSTE!
De jeugd heeft de toekomst. Daarom vindt de Jonge Socialisten in de PvdA (JS) het belangrijk dat de stem van jongeren gehoord wordt. PvdA-jongeren zijn KEIHARD DE SOCIAALSTE! en dat willen zij graag bewijzen in de lokale politieke arena. Geef hen uw stem op 18 november. Stem PvdA!

JEUGDWERKLOOSHEID
Om de economie draaiende te houden is de positie van jongeren op de arbeidsmarkt essentieel. Laagopgeleide jongeren zien hun toekomstperspectief met de dag verslechteren. Wij willen jongeren aan het werk helpen en houden!

GEZELLIGHEID
Studie en stamkroeg, woning en werk, bijbaan en biertje zijn op het platteland nauwelijks nog te vinden, dus trekken steeds meer jongeren naar de grote stad. Studentenhuisvesting en betaalbare starterswoningen zijn in kleine kernen amper te vinden. Hoog tijd voor een gestructureerd jongerenbeleid!

LEEFBAARHEID
Een leefbare omgeving is alleen mogelijk als iedereen meedoet, ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Lastpakken moeten we effectief aanpakken, want een kind moet veilig op straat kunnen spelen. Onze sociaaldemocratie staat voor mensen die mee willen doen in de maatschappij, niet voor mensen die hun middelvinger opsteken naar alles wat overheid is.

bron: www.js.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s