Installatie in de gemeenteraad

SNC00142Afgelopen donderdag ben ik geinstalleerd in de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp. Een grote eer, en het “dat verklaar en beloof ik” heb ik dan ook vol overtuiging uitgesproken.

Uitgesproken in de overtuiging dat we als raad nu pas echt gaan beginnen. De campagne is over, nu moet het college gevormd worden, wordt het spannend wie er in het college gaan zitten, wat het programma dan gaat zijn. Allemaal nog in de toekomst.

Woensdag begint ons inwerkprogramma, ik ben erg benieuwd en heb er erg veel zin in. Samen met mijn fractiegenoten zullen we er iets moois van gaan maken de komende jaren!

Manlief heeft de installatie gefilmd:http://www.flickr.com/photos/jirnsum/4425728116/in/photostream/

Advertentie

2 gedachtes over “Installatie in de gemeenteraad

 1. Beste buurvrouw,

  Ik ben erg blij dat u zo blij bent dat u bent gekozen. Uw prachtige verhaal over uw aardige buren e.d. kan ik echter niet herkennen, aangezien u ons nooit groet.
  Hoewel ik begrepen dat u slechts een paar deuren bij mij vandaan woont, vind ik het erg jammer dat u voor mij een grote onbekende bent.
  Ik wens u veel succes in de raad, wellicht mag ik u in toekomst aanspreken op uw beleid.

 2. Beste buurman of buurvrouw,
  Wat vervelend dat u zich niet herkend in het verhaal dat ik over ons buurtje schets. Het spijt me dat ik u niet groet als ik u tegenkom. Dat doe ik in ieder geval niet bewust. Ik vind het namelijk juist zo leuk dat iedereen elkaar hier in de Hof groet en ook onderweg naar het dorp bijvoorbeeld, dan groet ik voor mijn gevoel vaker dan ik teruggegroet wordt.
  Kortom, zeker ook omdat u hier vlakbij mij woont, vind ik het ook vervelend dat u een onbekende bent.
  Daarom, een voorstel. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort eens bij mij op de koffie komen? Kunnen we even kennismaken, en kunt u mij gelijk vertellen wat u van de gemeente vindt, wat u verwacht van gemeenteraadsleden en wat voor beleid we zouden moeten voeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s