Persbericht: Amarins Komduur fractievoorzitter

Amarins Komduur-Daems nieuwe fractievoorzitter PvdA Pijnacker-Nootdorp

De PvdA-fractie heeft maandagavond 7 juni Amarins Komduur-Daems unaniem als fractievoorzitter aangewezen. Zij maakt sinds 11 maart 2010 deel uit van de PvdA-fractie in de gemeenteraad en volgt voormalig fractievoorzitter Nico Oudhof op, die in de gemeenteraadsvergadering van 27 mei tot wethouder in het nieuwe College van Pijnacker-Nootdorp benoemd is. De raadszetel van Nico Oudhof is ingenomen door Jan Zandijk, hiervoor was hij bij de fractie actief als commissielid Welzijn. Komduur-Daems: “Met een sterk team willen wij als PvdA-fractie goed zichtbaar zijn in de gemeente. Ik heb er erg veel zin in om de komende periode leiding te geven aan deze fractie. Dat wil ik vooral doen door te zorgen voor binding, binnen en buiten de fractie. Ik ben van mening dat het de taak van de politiek is om te verbinden, niet om te verdelen. Hoe groot onze onderlinge verschillen ook zijn, in de gemeenteraad, maar ook daarbuiten, we zijn allemaal verbonden door onze geschiedenis en door onze toekomst. Onze fractie wil werken aan een eerlijke, fatsoenlijke samenleving waar iedereen meetelt, ook in de zware tijden die onze gemeente tegemoet gaat.”
Amarins Komduur-Daems (1975) werkt als beleidsmedewerker bij de Tweede Kamerfractie van de PvdA. Hiernaast is ze, voordat ze een aantal jaar geleden actief werd in het bestuur van de lokale PvdA, voorzitter geweest van de Vereniging van Eigenaren van de Grote Hof in Nootdorp. Ze is getrouwd, heeft een dochter (3) en woont sinds vier jaar in Nootdorp.
Naast het fractievoorzitterschap zijn in de PvdA-fractie ook de andere taken verdeeld. Marieke Steur- van Bijnen zal de functie van vicefractievoorzitter vervullen en Joost van Dijke is penningmeester.
Tenslotte zijn de taken verdeeld met betrekking tot deelname aan de commissies:
-Commissie Ruimte & Wijken: Amarins Komduur-Daems en Joost van Dijke
-Commissie Bestuur: Jan Zandijk (voorzitter), Marieke Steur- van Bijnen en Amarins Komduur-Daems
-Commissie Welzijn: Marieke Steur- van Bijnen en Jan Zandijk

Advertentie

Een gedachte over “Persbericht: Amarins Komduur fractievoorzitter

  1. Amarins, tafollich kaam ik op dizze side. Noch fan herte lokwinske mei dyn nije post. Iksels sit yn Meppel al mear as in desennium as skriuwer by de grutste partij yn ús gemeenteried, de lokale partij Sterk Meppel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s