maar weer eens een echt logje

Zal ik dan toch maar weer eens een echt logje gaan typen? Wordt wel weer tijd na al die tickers die ik hier gepost heb.
Vandaag lekker vrij, en nog beter, Hedzer had ook vrij. Dus nadat ik vanochtend het sanitair geboend en geschrobd had en Hedzer de weekendboodschappen gedaan had, zijn we alvast maar heerlijk lui aan ons weekend begonnen!
Voordat je denkt dat deze verdeling van corvee oneerlijk is: Ik heb een dusdanige hekel aan boodschappen doen dat ik nog liever de wc en douche schoonmaak. Tja. Ik heb het niet zo op supermarkten enzo.
Winkelen vind ik wel leuk, vooral als er schoenen gekocht kunnen worden. En kleding is een goede tweede, maar ook dan ga ik niet winkel in, winkel uit. Als winkel 3 iets ook al niet heeft, geef ik de jacht op en stel ik het uit tot de volgende keer.
Vanavond weer een fijne aflevering van de Mythbusters gekeken, weer heerlijke asperges gehad.. Ow… de vorige keer dat ik over asperges schreef wilden een aantal mensen recepten. Het recept van de asperges van vanavond (bedacht en gemaakt door Hedzer)
1. schil en kook de asperges volgens de standaardvoorschriften
2. kluts een aspergesausje in elkaar
3. ontdooi 2 blokken zalm, ontdooi bladerdeeg
4. maak twee pakketjes met bladerdeeg, asperges, saus, blok zalm en daarbovenop geitenkaas
5. halfuurtje in de oven, klaar!

Daarna hebben we Lost gekeken, het was weer een behoorlijk enge en mysterieuze aflevering, kan bijna niet wachten tot de volgende week, ben benieuwd hoe het af gaat lopen…

Fijn weekend iedereen! (en prettige Pinksterdagen…!)

Advertentie

9 gedachtes over “maar weer eens een echt logje

 1. jij ook fijne pinksteren!

  en oja…reagerend op je vorige logje…..ro gaat misschien voor 2 maanden naar L.A.
  Slik….zodra zijn visum geregeld is…hopelijk duurt dat nog ff 😉

 2. Volgens mij is dat “Lost” een eindeloos verhaal. Ik kijk nu al een paar maanden, maar het schiet niet echt op met de aktie. Hoe het af zal lopen?? Loopt het wel af? Of wordt het een soort van Dallas dat maar doorgaat en doorgaat..
  Fascinerend is het wel!

 3. die schoenen klinkt mij niet onbekend in de oren. We gingen op vakantie een keer, jullie waren 13 en 11, toen wilde de klep van de auto niet dicht. Oorzaak, 20 paar schoenen van Amarins en Elbrich. Ze wilden voor elke dag wat anders. We gingen toen nog met de vouwcaravan, dus de ruimte was beperkt.

 4. Hmm zal dat zalm-aspergerecept eens proberen!

  En Lost, ik kijk er ook naar maar heb al 2 vrijdagen achter elkaar vergeten te kijken haha. En ik denk trouwens wel dat het afloopt, het is denk ik geen langlopende serie.. Wat kun je nog meer verzinnen dan dit?

 5. het recept van de asperges en zalm ga ik maken deze week
  Het lijkt mij heel erg lekker.

 6. Kook de asperges eens met een paar schijfjes citroen, dat geeft een fris effect, vooral als je het serveert met zalm. Overigens heb ik gisteren ook zalm met asperges gegeten, héérlijk! 🙂

 7. Hier nog zo iemand die liever niet in een supermarkt rondstruint… Ik doe dat ook liever niet. Bovendien kost het bij ons -tig euro’s meer als ik boodschappen haal 😀 Ik vind altijd véél leuke en lekkere dingen die als puntje bij paaltje komen, liggen te bederven 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s