het lampje is vervangen

zo, eerst was ik op het idee gekomen om toch stiekem wel de info-lijn te bellen (hoewel in de brief stond dat het alleen gisteren kon) en toen wist ik al dat de monteur na twaalven zou komen.
Vervolgens ging om halfelf de bel. Huh?
Dit was de loodgieter. In vervolg op deze klacht (vorig jaar augustus, lekkage/schimmelplekken op plafond van de douche). Daar had ik laatst ook weer eens achteraan gebeld, dat we al sinds augustus wachten op een schilder. Vorige week belde de loodgieter, heb gezegd dat ik dacht dat hij niet veel kon doen, uitgelegd hoe en wat, hij zou een schilder regelen via de reparatieservice.
Nou kwam hij toevallig even langs om te kijken of de schilder al geweest was, en om even zelf te zien hoe het er uit zag. (en inderdaad is het een klus voor de schilder.)

Om halfeen weer de bel: nu inderdaad de ovenmonteur. Nu blijkt dat het beschermglas om het lampje heen er heel stijf ingedraaid zat, en dat er dus brute kracht gebruikt moest worden. Daarna was het simpel. Tja, wij durfden het toch niet aan met een oven die de onze niet is en waar niet in de gebruiksaanwijzing staat hoe je het vervangen moet… (Hedzer had wel aan dat beschermglas gedraaid, maar er zat geen beweging in, dus het leek op een andere manier te moeten).

Ok. Als dan nu ook nog vanmiddag mijn salaris + vakantiegeld gestort wordt is mijn vrijdag weer goed (al vermoed ik dat het geld er pas maandag is. Geeft niks, maar dan kan ik niet gaan shoppen voor zomerkleding dit weekend).

Advertentie

3 gedachtes over “het lampje is vervangen

  1. Eh… je realiseert je wel dat als je eenmaal in je koophuis woont, dat er dan geen ‘reparatieservice’ meer is? Ik spreek uit inmiddels trieste ervaring… 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s