uitzicht

Het wordt steeds fraaier hier bij ons in de straat. Een half jaar geleden kregen we de mooie ‘lichtbakens’ boven op de woontorens van het winkelcentrum. Om de paar minuten verschieten ze van kleur en natuurlijk elke toren een ander kleurtje. Schitterend. Als je er van houdt.
Een paar weken terug vond de projectontwikkelaar van een nieuw deelplan hier verderop het nodig om een groot bord in ons uitzicht te plaatsen:

Groen wonen, het kan, maar niet hier!

Sinds gisteren is er weer een nieuwe toevoeging. Pal voor ons huis.

Jaja, een heuse vuurtoren.

Het is kunst. Om de band tussen Ypenburg en Den Haag, de stad aan zee, te bevestigen.

Ik moet er denk ik nog even aan wennen (aan de lichtbakens, het bord en de vuurtoren…). De grote stad, niet mijn ding ben ik bang.
Nootdorp here I come!

Advertentie

9 gedachtes over “uitzicht

  1. weet je waar deze lelijke dingen vandaan komen??? ………………. niet???…………… ze komen uit scheveningen. Aan het einde van de zomer 2005 hebbem ze een lichtshow in scheveningen gegeven(kunst noemden ze het)

    http://www.holland.com/denhaag/nl/index.html?page=http://www.holland.com/denhaag/nl/actueel/evscheveningen/illuminada.html Het ziet er inderdaad niet uit zo in de wijk voor je huis, maar wees blij dat ze geen geluid maken. ๐Ÿ™‚

    Haha wees blij dat we in een hofje wonen, zijn dit soort dingen moeilijk in te hijsen ๐Ÿ™‚

  2. hmmm vaag, nog even verder gezocht, het blijkt dat ze ook in nootdorp komen ergens dit jaar. gaan een wandeling maken vanaf amarins haar huis via nootdorp naar leidschenveen. Gelukkig komen ze niet in ons hofje, maar gaan ze door de nieuwe tunnel heen die ze momenteel nog aan het bouwen zijn onder de a12. wat me niet duidelijk is of ze nou ook nog dezelfde lichtshow verzorgen.

  3. Ik ben echt sprakeloos wat een foei lelijk ding zeg! Bij ons in het hof gaat de fik erin als er zo’n rare vuurtoren wordt geplaatst. Gaan we toch barbecuen.

  4. wonen voor paal….nieuw concept, gaat het helemaal worden dit jaar. en als je er niet mee eens bent dan krijg je er gratis een bord bij (die je voor je…) het is zot!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s