herfstvakaansie

Het is hier de laatste tijd wat rustiger met berichtjes. Dat heeft een reden… Ik ben namelijk ook de webmeesteres van de website van onze lokale PvdA. Die heeft in de afgelopen maanden een compleet nieuw systeem gekregen waar de boel op draait. En, dat was niet een heel simpel systeem en al helemaal niet een systeem uit de afdeling plug and play. Helaas. Daarbij (heel vervelend) was het natuurlijk ook een mooie zomer, de afgelopen maanden. Dus, de vrije uurtjes die ik had besteedde ik liever in de zon met man en kind en een boek of een quilt, en pas daarna ging ik nog eens achter de computer thuis.
Om vervolgens daar dus vooral aan de lokale website te schaven. Maar, het is inmiddels best een mooie geworden, en beter nog, ik snap het achterliggende systeem min of meer. Dus, meer tijd voor dit blog. Scheelt het ook nog eens dat het inmiddels wel behoorlijk over is met die zomer… zitten daar ook nog voordelen aan.
Nog een leuk linkje, hier zie je dat Berber inmiddels al een aardig creatief dametje aan het worden is:
En, een link naar de site waar mijn tijd de afgelopen tijd ingezeten heeft: http://www.pijnacker-nootdorp.pvda.nl/

Advertentie

5 gedachtes over “herfstvakaansie

 1. Ziet er goed uit.
  Nog een paar schoonheidsfoutjes ( in het menu zijn sommige woorden met een kleine letter en sommige met een hoofdletter en bij een artikel zit zomaar een rode streep ) maar verder lijkt het prima.
  Hoe heet het programma waar je het mee moet doen?
  Is er html kennis voor nodig?

 2. hoi, de menunamen met hoofdletter of kleine letter is helaas iets dat vast staat in het systeem en waar ik niet aan mag sleutelen… Het draait op hippo cms . Heel ongebruiksvriendelijk, je moet onlogische stappen zetten om artikelen gepubliceerd te krijgen en er zit geen preview modus op…

 3. Heej, wat leuk, Berber met die kraaltjes (écht Hema!). Wat je zegt, dat ze dáár al geduld voor heeft zeg.
  Ga je site nog bekijken. Ik heb hier (met een handigerd) destijds de website voor ons dorp helemaal opnieuw opgezet en we hebben lang gedubd voor we een handig systeem hadden gevonden. Het is nu joomla, ideaal vond en vind ik nog steeds ( http://www.jirnsum.com ). Ben daar ook dagelijks mee bezig, zucht…

 4. Hokfoar taaltsje is de titel yn skreaun. It liket wol “sneekers” of “boalserters”. Frysk is ’t perfoarst net. Wat kin it skele ju!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s